Følg med og spill på sykling under OL, du også!

Vi har allerede vært vitne til første uken med sommer-OL 2016. Det er hele fire år siden forrige gang vi kunne nyte mange flotte idrettsgrener under sommer-OL, og vi er allerede godt i gang med de forskjellige grener. En av de mest populære grenene er sykkelløpene. Se og spill på de olympiske leker, der du kan bette på opptil fire forskjellige øvelser i sykling: landeveissykling, banesykling, BMX og terrengsykling.

sykel

Overlegen sykkelnasjon!

Er du sykkelentusiast, kan du observere hele fire forskjellige grener innen sykling under årets sommer-OL i Rio de Janeiro! Logg deg inn på din konto og se på dine favoritter på live-TV. Her gir ekspertene deg full oppdatering, gode råd og tips for dagens forskjellige konkurranser. Storbritannia har allerede overrasket sine rivaler med gull i de fleste grener for både menn og kvinner. Vi har kunnet se Laura Trott og Ellinor Barker sykle og vinne damenes forfølgelsesritt for det britiske laget, og Rebecka James i kvinnenes sprint. På herrelaget har Mark Cavendish gjort stas på det britiske laget i Omnium (sekskamp), og Jason Kenny i Keirin. Det er gøy å være både tilskuer og spiller under slike overlegne forhold. Med mange førstepremier har Storbritannia vakt stor oppsikt etter fire nokså stille år. Tidligere vant de også syv av ti mulige gull på hjemmebane under World Championship i sykling i Storbritannia, og de scorte også høyt i Beijing. Ønsker du tippe på en vinner innen sykling, bør derfor Storbritannia legges til kupongen. La deg overraske og fasinere, og observer de britiske syklistene i de forskjellige grenene. Andre favoritter på kupongen bør være Nederland. Så langt har de vunnet to gull under årets sommer-OL i sykling.

Se kamper på fire baner

Vi har kommet et lite stykke inn i sommer-OL i Rio de Janeiro. Få med deg de historiske øyeblikkene på de fire forskjellige banene i Rio og opplev stjernenes suksess. Ønsker du å komme enda tettere på å samle dine favoritter og bette på dine vinnere? Med ekspertenes jevnlige oppdateringer og storslagne spill er du sikret mange flotte minner!